Kan ik mijn bestelling retourneren?

Niet helemaal tevreden over je aankoop? Het spijt ons om dat te horen maar we begrijpen uiteraard dat het niet altijd allemaal even goed kan zijn. 

Je kan je bestelling ruilen of terugsturen binnen 14 kalenderdagen nadat je jouw pakket ontvangen hebt. De kosten hiervoor zijn voor jouw rekening. De retour dient te gebeuren via verzending met een track and trace code. Pakketten zonder track en track code die verloren gaan  zullen niet terugbetaald worden door ons. Ook indien de items niet op tijd worden geretourneerd kan er gevraagd worden naar een bewijs van verzending.          

  1. RETOURNEREN

VOORWAARDEN

  • De items moeten in nieuwstaat zijn, d.w.z. ongedragen en onbeschadigd, en moeten worden teruggestuurd in de originele verpakking met de originele etiketten (dus ook de plastic zakken) nog steeds bevestigd.
  • Schoenen worden geretourneerd in de onbeschadigde schoendoos.
  • Schoenen of kleding met draagsporen (vlekken, parfumgeur, ….) worden niet aanvaard. 

 

Hoe ga je te werk?

STAP 1

Laat ons binnen de 14 kalenderdagen weten dat je je bestelling (of een deel ervan) wil terugsturen door ons een mailtje te sturen op info@nonaetmoi.be.

STAP 2

Kies de postdienst van jouw keuze. Zorg ervoor dat alle items, in de originele verpakkingen en met alle originele etiketten nog bevestigd, goed en stevig verpakt zijn. Voeg het retourformulier toe, wat je hier kan vinden, en daarna  stuur je je pakket op naar :

Nona et moi                                                                                                            

T.a.v. Suryani Six                                                                                            

Hammeveld 25                                                                                                      

 3061 LEEFDAAL

STAP 3

De terugbetaling door ons zal gebeuren binnen de 14 kalenderdagen nadat we jouw pakket hebben ontvangen.

 

       2.  RUILEN

Wil je een andere maat of kleur, dan moet je een nieuwe bestelling plaatsen. Het item wat niet goed is, stuur je dan terug volgens bovenstaande procedure.