Hallo!

Ik ben Suryani, mama van 2 lieve zoontjes, chocaholic en dus ook het gezicht achter Nona et moi. 

Waarom ben ik met deze webshop begonnen?

Als klein meisje al vond ik het fantastisch om mezelf te verkleden en hoge hakken te dragen. Die liefde voor fashion en kledij is nooit weggegaan maar toch ben ik eerst nog kort aan de slag gegaan als advocate. Al snel bleek dat mijn hart en mijn passie daar helemaal niet lagen en vanaf 2007 ben ik dan beginnen te werken als styliste.  voor allerlei magazines zoals Flair, Vitaya Magazine, Story en als personal shopper. Het oprichten van een eigen online fashion boutique is dan ook een logische volgende stap in mijn verhaal.

Vanwaar komt de naam ‘Nona et moi’?

Mijn jongste zoontje heet Jonah en dit is hoe mijn oudste zoontje en ook hijzelf, hem genoemd hebben toen ze de naam nog niet juist konden uitspreken. Mijn kinderen zijn uiteraard superbelangrijk voor mij en zo krijgt de shop een extra persoonlijke touch wat me wel leuk leek.

Waar staat Nona et moi voor?

Met Nona et moi is het mijn bedoeling om stylish en modieuze kleding en accessoires aan te bieden die nét dat tikkeltje meer hebben en die je zelfverzekerd en empowered doen voelen. Ook wil ik mijn jarenlange ervaring als styliste en personal shopper gebruiken om op geregelde tijden leuke stijltips te geven zodat je op en top kan shinen. Who run the world?!

Dus, neem zeker een kijkje in de collecties en als je vragen hebt, I’m only one e-mail away :-).

 

 Tot snel!

Suryani xoxo