Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van NONA ET MOI en de geleverde diensten van NONA ET MOI.

NONA ET MOI behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

NONA ET MOI besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. NONA ET MOI is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden.

De bezoekers kunnen aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal NONA ET MOI zich inspannen om een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk recht te zetten. 

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder de intellectuele rechten van NONA ET MOI. Zonder schriftelijke toestemming van NONA ET MOI is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van haar eigendomsrecht en haar intellectuele rechten.

NONA ET MOI aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden of andere publicatievormen door derden, die naar de website van NONA ET MOI (door)linken of die er naar verwijzen in impliciete of expliciete zin.NONA ET MOI aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het door derden gehanteerd privacybeleid.